info@vd119.nl

U kunt ons altijd mailen

0299-321118

U kunt ons altijd bellen

Samenwerking Fa. Tel

Vishandel Tel hoofdleverancier VD119​

De samenwerking die VD119 is aangegaan met de vishandel Tel zorgt voor het grootste deel van ons aanbod. Door hun afzetkanalen in verschillende bedrijfstakken – met een groothandel die landelijk aan viswinkels en ambulante handel levert, een horeca- groothandel in IJmuiden en Amsterdam en bovendien particuliere verkoop – zijn wij verzekerd van een hoge omloopsnelheid waardoor de vis dagelijks vers aangekocht kan worden.

Vishandel Tel koopt zowel nationaal als internationaal de producten direct bij de bron in. Vanuit het hoofdkantoor in IJmuiden gebeurt dat op alle Nederlandse, Belgische en Deense afslagen en is er dagelijks contact met leveranciers in de rest van Europa onder meer uit Spanje, Italië, Frankrijk, Engeland en Griekenland.

Naast het reguliere aanbod kunnen wij via vishandel Tel tropische vissoorten invliegen vanuit Suriname, Senegal, India en Oman. Ook daar wordt gewerkt met vaste leveranciers waardoor wij gegarandeerd de beste kwaliteit in huis hebben.

Vishandel Tel importeert ook op zee ingevroren wilde garnalen onder de naam prim7star. Daardoor kunnen wij u dit topproduct het hele jaar door aanbieden. Verder koopt vishandel Tel wereldwijd garnalen in bij de beste producenten. De verpakking gebeurt in goed gecontroleerde fabrieken, onder ons eigen label Ocean Delight.