info@vd119.nl

U kunt ons altijd mailen

0299-321118

U kunt ons altijd bellen

VD119 Inspiratie Avond Damhotel Edam

VD119 Inspiratie Avond Damhotel Edam

In samenwerking met Royal Belgian Caviar & Seafarm Zeeland organiseerde VD119 maandag 15 november een inspiratie avond waar visspecialisten en horeca ondernemers kennis maakte met de beste kaviaar producten en de lekkerste schelpdieren. Dit alles om inspiratie op te doen om de komende feestdagen tot een echt (verkoop)succes te maken. 

Er werd een prachtige uitleg gegeven over de verschillende steur soorten en de enorme hoeveelheid werk die er aan zit om de kaviaar te kweken. Ook de oesters werden op bijzondere wijze belicht. Natuurlijk was er ook een proeverij waar nog overheerlijke Zalm en een prachtige Cava aan werden toegevoegd.

Onderdeel van de avond was ook een loterij waarbij de aanwezigen een schitterende Diamant met Internationaal Certificaat konden winnen. Na een uitleg over diamant en de unieke werkwijze van Amsterdam Diamonds was het avondpresentatrice Mona Keijzer die het winnende lot uit de glazen bowl mocht trekken. De gelukkige winnares was helemaal overdonderd met het prachtige kleinood. Een geweldig rijtje;
𝗞𝗮𝘃𝗶𝗮𝗮𝗿, 𝗢𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝘀, 𝗭𝗮𝗹𝗺, 𝗖𝗮𝘃𝗮 𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗮𝗻𝘁.

Het eten van de kaviaar moet eigenlijk zo puur mogelijk. We raden aan een klein lepeltje op de muis van je gebalde vuist te leggen en dit langzaam tegen je gehemelte te drukken met je tong. Op deze manier ontploffen de balletjes als het ware in je mond en ontstaat er een zeer bijzondere smaakexplosie. Kaviaar wordt vaak gegeten op een stukje brood of blinis met daarbij wat roomboter of crème fraîche. Geen citroen, uien, augurken, kappertjes of wat dan ook. Is zonde! Ook liever geen metalen lepeltje gebruiken, gebruik een plastic lepeltje of koop samen met de kaviaar een parelmoeren of hoornen lepeltje.

Maak het hemels met kaviaar

Kaviaar kun je eindeloos combineren in de lekkerste gerechten. Door de delicate smaak van kaviaar als laatste toe te voegen aan je gerechtje heb je een culinaire troef in handen, waarbij u de bereiding naar topniveau tilt. Zoek maar eens op internet naar gerechten met kaviaar en er komen eindeloos overheerlijke recepten naar boven. Wat drink je erbij? Een mooie Brut champagne of een frisse droge wijn bijvoorbeeld. Maar een koude wodka, saké of mineraalwater is ook heel lekker.

Wilt u in uw onderneming ook uitsluitend top kwaliteit producten verkopen? Neem dan even contact met ons op voor een passende offerte.